Qui som

Global Almond Services, SL és una empresa que te la missió d’oferir als nostres clients un servei integral en l’agricultura, mitjançant la gestió, assessorament i explotació agrícoles, aportant tot el nostres coneixement i experiència en el món agrari, és a dir, oferim solucions agrícoles a mida, totalment personalitzades, de la manera més eficient i sostenible possible per a tot tipus de productors agrícoles, des del petit agricultor fins a grans empreses agràries.

Treballem junt amb els nostres clients per garantir l’èxit de les seves explotacions. Realitzem estudis d’implantació del cultiu en la seva explotació mitjançant anàlisis del terra, valoració climatològica i estudi econòmic.

Comptem amb un equip de treball multidisciplinari, format per professionals de llarga i provada trajectòria en el sector agrícola, sempre en constant formació per estar al dia dels últims avenços i tendències.

Global Almond Services posa a la seva disposició tota la seva experiència, coneixement i equips necessaris per oferir els millors serveis i eines que facilitessin el treball del dia a dia de l’agricultor i amb la capacitat de resoldre problemes amb èxit al menor cost possible.

Serveis

T’oferim un model de negoci únic, que abasta des de la contractació d’un sol servei fins a la possibilitat de realitzar la completa gestió de les teves activitats. D’aquesta manera, treballant amb nosaltres, rebràs assessorament professional i un servei continu i exclusiu adaptat a les teves necessitats.

Treballem en diversos tipus de cultius:

  • Extensius: Cereals com blat, blat de moro, ordi, sègol i altres.
  • Intensius: Tot tipus d’arbres fruiters, tant de fruita dolça com de fruits secs, especialment ametllers, oliveres i presseguers.

Oferim tot tipus de serveis a l’agricultor com poden ser treballs de preparació del sòl, sembra de cereals i plantació d’arbres, aplicació de fertilitzants, productes herbicides i/o fitosanitaris, poda i picat d’herbes, branques, collita de cereal i recol·lecció mecanitzada de fruits secs, transport del producte final i en definitiva qualsevol altre servei que puguis necessitar relacionat amb la producció agrària.

Última tecnologia

Treballem amb les millors marques i disposem dels models més avançats de maquinària, equips amb l’última tecnologia i adaptats a les diverses necessitats en funció de l’explotació i el tipus de cultiu o plantació.

Contacta amb nosaltres per a més informació o qualsevol consulta que ens vulguis fer. Som a la teva disposició!

 

Contacte

4 + 8 =